20 81 80 64 info@go-bil.dk

Sørens Auto

Din lokale mekaniker partner
 

Om Sørens Auto

Sørens Auto er et mindre selvstændigt værksted, hvor der lægges vægt på gennemsigtighed og fokus på den enkelte kunde. Den personlige relation er vigtig for en positiv oplevelse men også for det fremtidige samarbejde. Vi har derfor kun en dagsorden – nemlig dine behov og ønsker til din bil. Alt dette sker naturligvis med den professionelle baggrund for både mekanik, udstyr og reservedele.

For at kunne yde den bedst mulige service og behandling arbejdes der ud fra fagets anbefalede standarder. Teknologien i bilbranchen udvikler sig hastigt, og dette stiller stadig større krav til mekanikeren. Af denne årsag deltager vi i de nyeste kurser, så din bil serviceres bedst muligt.

 

 

Autoværkstedet

Passionen for teknik er det, som driver Sørens Auto med målsætningen om at tilbyde top professionel værkstedsservice til en attraktiv pris for alle. Det har været en interesse gennem mange år og er det fortsat. Netop interessen for faget sikrer en lyst til at investere tid og ekstra ressourcer i dig og netop din bil. Udfordringer i auto branchen er ofte ikke så gennemsigtige, som man kunne ønske, så det er en fordel med objektivitet, når de skal løses.

Godt humør er også en vigtig del af Sørens Auto. Udgifter til bilen er ofte ikke vellidt, så den positive stemning er med til at gøre din tur på værksted lidt bedre. På værkstedet afspejler service sig i mere end bare arbejdet med bilen 🙂
Fleksibilitet er også en stor del af filosofien hos Sørens Auto, her er der plads til at få lavet bilen, når det passer ind i din hverdag. Det er en ekstraordinær service, som især gør det lettere at passe arbejdet, familien og alt andet.

Få gratis tilbud eller gratis rådgivning